Francezul prins cu droguri la Sibiu rămâne în arest. Este apărat de Luca Lorette, prietena Elodiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Alba Iulia a respins miercuri recursul formulat de cetăţeanul francez Pascal Edouard, cetăţean francez, împotriva încheierii pronunţate de Tribunalul Sibiu de arestare preventivă a inculpatului pentru 29 de zile. Bărbatul este acuzat de trafic de droguri.

„Inculpatul a fost reţinut în data de 12.08.2011 la Sibiu sub acuzaţia săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc. Decizia Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, astfel încât inculpatul va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv“, a spus Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia. Bărbatul este apărat de avocata Luca Lorette, prietena Elodiei, femeia dispărută la Braşov.

Francezul de 47 de ani este acuzat că a introdus în România droguri de risc şi de mare risc, pe care le-a comercializat în cadrul unui festival de muzică „house” ce a avut loc în judeţul Sibiu.

A fost prins în data de 12.08.2011 în flagrant delict, în timp ce comercializa 16 pastile de „ecstasy” contra sumei de 500 de lei. Procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit, în  rulota deţinută de către inculpat, 23 de pastile de „ecstasy”, 38 de timbre LSD, două flacoane de LSD lichid şi cantitatea de 30 de grame de cannabis.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite