Fostul ofiţer SIE judecat în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“ rămâne cu restricţiile impuse de magistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Alba au respins luni, 9 ianuarie, cererea lui Claudiu Vulpe zis “Fox”, fost angajat SIE, inculpat în dosarul “Prostituate pentru VIP-uri” pentru ridicarea condiţiilor prin care a fost eliberat sub control judiciar.

Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia. Claudiu Vulpe a fost eliberat sub control judiciar în luna iunie 2011, de Curtea de Apel. Acuzaţiile care i se aduc acestuia sunt de constituire şi aderare la grup infracţional organizat şi trafic de minori.

Eliberarea sub control judiciar presupune obligă inculpatul să respecte mai multe restricţii cum ar fi: să nu depăşească limita teritorială fixată decât în condiţiile stabilite de instanţă; să se prezinte la organul de urmărire penală sau, după caz, la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să se prezinte  la  organul de poliţie desemnat cu supravegherea  de  instanţă, conform programului de supraveghere  întocmit de organul de poliţie sau ori de câten ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei care a dispus măsura; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme.

Tribunalul Alba a stabilit ca următorul termen în dosar să aibă loc în 6 februarie când se va continua cu audierea martorilor. În acest dosar au fost trimişi în judecată la în 10 februarie 2011 un număr de 22 de inculpaţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni: constituire, sprijinire a unui grup infracţional organizat, proxenetism, trafic de persoane, trafic de minori, şantaj.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite