Fostul director de la DGFP Alba, Ştefan Bogin, vrea în avocatură. Vezi cine sunt ceilalţi candidaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul director general al Direcţiei de Finanţe Publice Alba Ştefan Anghel Bogin va susţine examenul pentru a fi admis în profesia de avocat. Bogin a fost trimis în judecată pentru cumpărare de influenţă.

Examenul începe vineri, 7 octombrie 20100, şi se desfăşoară la Cluj Napoca, la centrul regional de perfecţionare a avocaţilor. Alături de Ştefan Anghel Bogin s-au mai înscris pentru dobândirea titlului de avocat definitiv alte patru persoane: Mihai Bompa, Ioan Dreghiciu, Mihaela Lupulescu şi Iulia Ana-Maria Docea.

Ştefan Anghel Bogin a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în ianaurie 2011, pentru cumpărare de influenţă alături de Doina Scutea, decanul Baroului de Avocaţi Alba, un om de afaceri şi doi foşti ofiţieri de informaţii. Dosarul se judecă la Curtea de Apel Târgu Mureş, unde a fost strămutat la solicitarea avocatei Doina Scutea. Bogin este doctorand în anul patru la drept şi a ocupat funcţie de director la DGFP Alba în perioada iunie 2009 - august 2010.

33 de candidaţi la stagiari


Dacă la avocaţi definitivi lista de examen este scurtă, la examenul pentru avocaţi stagiari s-au înscris 33 de candidaţi din Alba: Agoşton Victor; Andrian Marius-Constantin; Bardi Emil-Zoltan; Bordei Alexandra; Corcheş Alina-Maria; Dulău Ana; Fara Ion-Cornel ; Gabra Paula-Ramona; Galiş Ioana-Daniela; Gâlea Dragoş-Emilian; Ghioghiu Diana-Maria; Haţiegan Ioana-Maria; Hârceagă Cosmin-Aurelian; Huţanu Crina-Gilia; Kromek Mihaela-Cosmina; Marian Radu-Marius; Mărginean Mihaela-Claudia; Mechenici Luminiţa; Mihu Roxana-Ioana; Oarga Cosmin-Virgil; Păcurar Nicolae-Andrei; Pantea Adela; Pop Iuliu-Alin; Rad Mihai; Răhăian Ioana; Şargu Gelu; Savin Diana; Stanciu Alexandra-Florina; Stanciuc Cristian-Mircea; Tomuţa Simion; Trânc Adrian-Gianin; Vârciu Luisa-Maria; Urda Ştefan.

Calendarul examenului

- vineri, 07 octombrie 2011 - proba scrisă grilă pentru candidaţii care vor dobândi
calitatea de avocat stagiar;
- luni, 17 octombrie 2011 - proba scrisă la disciplinele: Drept civil şi Drept procesual civil (două teze distincte), pentru toţi candidaţii, cu subiecte diferenţiate, în funcţie de dobândirea / nedobândirea calităţii de avocat stagiar;
- marţi, 18 octombrie 2011 - proba scrisă la disciplina Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, pentru candidaţii care au susţinut examenul de definitivat în alte profesii juridice;
- miercuri, 19 octombrie 2011 - proba scrisă la disciplinele Drept penal şi Drept procesual penal (două teze distincte), pentru toţi candidaţii, cu subiecte diferenţiate, în funcţie de dobândirea / nedobândirea calităţii de avocat stagiar.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite