Fluturaşi împrăştiaţi de Ziua Naţională la Alba Iulia: Mahatma Ghandi - great mind, Traian Băsescu - never mind

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fluturaşii au fost împrăştiaţi în Parcul Unirii, locul central al manifestărilor
Fluturaşii au fost împrăştiaţi în Parcul Unirii, locul central al manifestărilor

Zeci de manifeste critice la adresa unor politicieni aflaţi la putere au fost împrăştiate astăzi la Alba Iulia, în timpul manifestărilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României.

Fluturaşii au fost împărţiţi de un grup de tineri despre care surse neoficiale susţin că fac parte din organizaţia „Noii Golani“. Aceleaşi surse afirmă că sunt prezenţi  astăzi la Alba Iulia peste 300 de tineri din toată ţară, membri ai acestei organizaţii.

Manifestul cuprinde pe una dintre feţe referiri elogioase la unii dintre oamenii care au influenţat lumea: Mahatma Ghandi – great mind, Isaac Newton – extraordinary mind, Bill Gates – brilliant mind şi Albert Einstein – genius mind.

Fluturaşii au fost împrăştiaţi în Parcul Unirii, locul central al manifestărilor

În continuare sunt afişate imagini cu preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc, ministrul Elena Udrea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase şi europarlamentarul Elena Băsescu sub care sau fost scrisă expresia „Never Mind!“.

Pe celalată parte a fluturaşului sunt scrise două propoziţii: „Nu incompetenţa, rapacitatea sau reaua voinţă au sărăcit Poporul Român! Pasivitatea, lehamitea, neimplicarea elitelor şi a oamenilor de bun simţ, precum şi nereformarea partidelor politice este cauza“.

Manifest

Organizaţia Noii Golani se declară un grup apolitic de tineri care desfăşoară acţiuni ce la la bază patriotismul şi implicarea civică. Numele este inspirat de mişcarea anti-comunistă din România din 1989-1990.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite