Flori, plante decorative şi pomi fructiferi la Târgul Grădinarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavilionul Expoziţional din Alba Iulia, amplasat în Parcul Unirii, va găzdui vineri şi sâmbătă „Tîrgul Grădinarului“. Vizitatorii vor putea admira şi cumpăra flori, seminţe, bulbi şi butaşi, plante decorative, arbuşti şi pomi fructiferi şi ornamentali sau viţă de vie.

Cei interesaţi vor putea găsi sub acelaşi acoperiş noutăţi din domeniul uneltelor pentru grădinărit, accesorii şi utilaje, mobilier şi decorațiuni pentru grădină, sisteme automatizate de irigare, sfaturi pentru îngrijirea plantelor.

Profesionişti în amenajări de grădini şi spaţii verzi vor consilia clienţii în proiectarea grădinii sau spaţiilor verzi, fiind posibilă vizionarea pe computer a designului ales. De asemenea, persoanele interesate de iniţierea sau dezvoltarea unei afaceri în domeniu vor beneficia de expertiză din partea specialiştilor invitaţi la eveniment.

Biblioteca judeţeană Lucian Blaga va pune la dispoziţie un stand cu cărţi de specialitate pentru idei şi sfaturi practice de amenajare a spaţiilor verzi. Târgul este organizat de Consiliul Judeţean, împreună cu Primăria Alba Iulia şi Asociaţia „Amicii Rozelor“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite