Final de examen pentru magistraţi. Vezi ce procurori şi judecători din Alba au promovat în funcţii de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorii şi judecătorii cu funcţii de conducere vor coordona actvitatea instituţiilor din justiţie
Procurorii şi judecătorii cu funcţii de conducere vor coordona actvitatea instituţiilor din justiţie

Procurorii şi judecătorii care au candidat la funcţiile de conducere de la instituţiile de conducere din Alba au încheiat concursul organizat de Institutul Naţional al Magistraturii la Bucureşti.

Patru procurori din Alba au vizat funcţii de conducere la instituţiile la care ăşi desfăşoară activitatea şi au obţinut posturile respective. Augustin Lazăr, procuror general adjunct la Parchetul   lângă Curtea de Apel Alba Iulia va rămâne în funcţie după ce a obţinut nota 10.00 la susţinerea proiectului privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere, respectiv 9.40 la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane. Media finală obţinută de Augustin Lazăr este de 9.70.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba va avea o conducere nouă. Procurorul Marius Ungureanu a promovat examentul cu media generală 9.30 pentru postul de prim-procuror. A obţinut la cele două probe notele 9.00, respectiv 9.60. La aceeaşi instituţie, funcţia de prim-procuror adjunct a candidat Daniela Filip cu următoarele rezultate: 8.85, respectiv 8.20. Media finală a acesteia este 8.52. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş, postul de prim procuror îi va reveni lui Cosmin Călin Storie, care a promovat examenul cu media 8.51 (9.42 şi 7.60).

În privinţa posturilor de conducere vacante la instanţele de judecată, la examen a participat un singur candidat care a vizat o funcţie de la o instituţie din Alba. Este vorba despre postul de vicepreşedinte al Curţii de Apel Alba Iulia, obţinut de judecătorul Marius Motolea. Acesta a fost notat cu 9.20 la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane şi cu 8.53 la susţinerea proiectului privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere. Media generală obţinută de judecătorul Motolea este 8.86.

Mediile finale ar putea suferi unele modificări în stituaţia în care candidaţii vor formula contestaţii la notele obţinute la proba de testare scrisă, desfăşurată în 4 decembrie. Rezultatele finale vor fi afişate în 14 decembrie. Detalii despre toate probele concursului pot fi obţinute AICI

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite