Filmul românesc „Poker“ rulează la Cinema Dacia din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul românesc „Poker“, ce a făcut stârnit controverse printre critici, rulează în aceste zile la Cinema Dacia. Regia filmului este semnată de cunoscutul Sergiu Nicolaescu.

Producţie a MediaPro Pictures, „Poker“ aduce în prim-plan imoralitatea şi intrigile ascunse ale liderilor societăţii româneşti, în care legile sunt făcute după bunul plac al celor care deţin puterea. „Cred că subiectul e mai actual ca niciodată şi reflectă întocmai realitatea, mai ales cea politică a României de astăzi“, a declarat la lansarea filmului regizorul Sergiu Nicolaescu. În rolurile principale apar Horaţiu Mălăele, Vasile Muraru,  Jean Constantin, Valentin Teodosiu şi Vladimir Găitan. Personajul feminin este interpretat de Jojo.

Pelicula prezintă povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează încă din copilărie. Ajunşi la maturitate, fiecare dintre ei simbolizează tipologii reprezentative pentru societatea românească în care trăim, respectiv politicianul veros, mafiotul care îşi doreşte, prin orice mijloace să acceadă în politică sau medicul fără conştiinţă. Titel, Horia, Claudiu şi Marcel se întâlnesc la o partidă de poker pentru a pune ţara la cale.
 

Păreri împărţite

„Întotdeauna  mi-au plăcut filmele lui Sergiu Nicolaescu. Sunt o mare fană, cred că le-am vazut pe toate. Cred că filmele pe care le-a realizat înainte de 1990 sunt cele mai reuşite, în special cele de inspiraţie istorică. Din păcate mulţi tineri nu apreciază adevăratele valori“, a spus Claudia Precup, de 39 de ani, asistentă. Aceasta a precizat că nu a văzut încă filmul Poker. „Nu ştiam că rulează la cinema. Cu siguranţă o să-mi fac timp sâmbătă sau duminică pentru a merge să-l văd. Sper să nu fiu dezamăgită de acţiunea filmului“, a mai spus Claudia Precup.

image

Scenă din filmul „Poker“

Călin Bar consideră că filmul este sub nivelul aşteptărilor sale. „Sunt actori celebri, dar filmul e slab. E ca toate filmele românerşti, fără intrigă, fără final. Nici măcar Jojo nu arată bine în acea scenă nud“, a spus studentul de 21 de ani.

Pelicula poate fi vizionată în cinematograful albaiulian în perioada 25 iunie – 1 iulie. Preţul unui bilet pentru filmul de la ora 16.00 este de 4 lei, iar pentru vizionările de la ora 18.30, respectiv 21.00, preţul este de 6 lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite