Alba Iulia: Servicii profesionale oferite de Asociaţia Filantropia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Servicii profesionale oferite de Asociaţia Filantropia
Alba Iulia: Servicii profesionale oferite de Asociaţia Filantropia

La Centrul pentru Persoane cu Dizabilităţi „Sfântul Meletie” din Alba Iulia au fost prezentate astăzi rezultatele proiectului „Consolidarea organizaţională – eficienţă în mediul extern”.

Proiectul a fost derulat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în intervalul 24 decembrie 2008 – 23 octombrie 2009 şi a avut ca şi obiectiv îmbunătăţirea serviciilor oferite de unele organizaţii neguvernamentale din judeţele Alba şi Mureş.

„Prin acest proiect s-a reuşit perfecţionarea personalului implicat în conducerea şi în buna funcţionare a celor peste 60 de servicii sociale oferite de Arhiepiscopia Ortodoxă Română de Alba Iulia, prin filialele AFO şi prin parohiile din eparhie. Este un pas înainte în ceea ce priveşte credibilitatea şi eficienţa aşezămintelor sociale din judeţele Alba şi Mureş, atât în faţa instituţiilor publice,cât mai ales în faţa celor ce beneficiază de aceste servicii. Astfel, bătrânii şi copiii, oamenii nevoiaşi sau cei fără de adăpost vor putea primi pe mai departe, pe lângă căldura credinţei şi-a dragostei creştine, şi un răspuns profesionist la toate problemele cu care se confruntă. A sluji pe cel în nevoi înseamnă să-ţi pui viaţa pentru el“, a spus Laura Pleşa, managerul de proiect.

Un număr de 173 de persoane din cadrul Asociaţie Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Asociaţiei „Sprijiniţi Copiii” Alba, Asociaţieo Profesionale a Asistenţilor Sociali Alba şi ai Asociaţiei „Sfântul Andrei” Bărăbanţ au luat parte la cursuri de instruire.

Valoarea totală a proiectului este de 77.790 euro.

 

 

 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite