Show extraordinar de step în prefaţa Festivalului Internațional de Teatru „Povești“ Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din spectacolul Clap
Imagine din spectacolul Clap

Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia împreună cu Consiliul Județean Alba organizează la începutul lunii octombrie Festivalul Internațional de Teatru "Povești" Alba Iulia, ediția a VII-a.

Duminică, 23 septembrie a.c., la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia cu începere de la ora 19.00 va avea loc un show extraordinar de step. Spectacolul CLAP este o producție a companiei elvețiene Martin’s Tap Dance Company în regia lui Michel Lopez și aduce la scenă deschisă dansatorii profesioniști de step de talie mondială, premiați internațional în cadrul competițiilor de step. De la New York la Paris, la Viena, la Moscova și Amsterdam aceștia s-au făcut remarcați prin prestațiile lor extraordinare.

"Este un spectacol pozitiv și plin  de bună dispoziție. Dansatorii sunt senzaționali, adevărați profesioniști și stăpânesc cu desăvârșire dansul step. Vă invităm cu încredere să vă bucurați timp de 80 de minute în lumea dansului", a spus Ioana Bogăţan, directorul festivalului.

Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia și la sediul Teatrului de Păpuși Prichindel Alba Iulia prețul unui bilet întreg fiind de 15 lei pentru adulți, respectiv 10 lei pentru studenți și elevi. Festivalul Internațional de Teatru se va desfășura în perioada 3 - 7 octombrie 2012.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite