Alba Iulia: Ana Maria Ferentz a filmat un clip de 10.000 de euro la Sebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Ana Maria Ferentz a filmat un clip de 10.000 de euro la Sebeş
Alba Iulia: Ana Maria Ferentz a filmat un clip de 10.000 de euro la Sebeş

Ana Maria Ferentz a filmat pentru piesa Fresh un videoclip în judeţul Alba. Filmările au avut loc săptămâna trecută în câteva locaţii din jurul oraşului Sebeş.

Producţia clipului, la care Edi Schneider (DJ Phantom) a fost regizor, producător şi director de imagine, a costat 10.000 de euro.
Cu ocazia filmărilor Ana Maria Ferentz a petrecut şi trei seri la un hotel din Sebeş şi a avut ocazia să viziteze şi Alba Iulia. Aceasta s-a arătat încântată de Cetatea din Alba Iulia şi de cele două catedrale, cea ortodoxă şi cea romano-catolică. Interpreta a avut parte şi de câteva peripeţii la filmarea acestui videoclip.

O turmă de câteva sute de oi a traversat locul unde trebuia realizat clipul. Echipa de filmare împreună cu Ana Maria Ferentz au mânat turma de oi la vale pentru a putea continua filmările în locul planificat.

“Sunt extrem de mulţumită de investiţia făcută în acest clip. Aştept cu nerăbdare săptamâna viitoare când videoclipul va fi gata montat şi gata de lansat pe micile ecrane”, a spus Ana Maria Ferentz. 

Piesa Fresh dă numele albumului  pe care interpreta l-a lansat în luna mai şi este al treilea single de pe materialul discografic. Videoclipul a fost filmat cu cinci camere de către Edi Schneider, Mihai Lazăr, Sorin Sabău şi Lucian Vuicin.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite