Femeie accidentată pe trecerea de pietoni de un autobuz al STP Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe B-dul Republicii, la intersecţia semaforizată cu strada Tudor Vladimirescu
Accidentul a avut loc pe B-dul Republicii, la intersecţia semaforizată cu strada Tudor Vladimirescu

O femeie în vârstă de 85 de ani din Alba Iulia a fost accidentată astăzi, în jurul orei 10.00,  pe trecerea de pietoni situată la intersecţia bulevardului Tudor Vladimirescu cu Republicii. Femeia a fost lovită de un autobuz al Societăţii de Transport Public Alba.

„Din primele verificări efectuate la locul evenimentului, s-a constatat faptul că o persoană de sex femeiesc de 85 ani, din municipiul reşedinţă de judeţ, în timp ce s-a angajat în traversarea străzii pe culoarea roşie a semaforului electric, a fost surprinsă şi accidentată de către un autobus proprietatea unei societăţi de transport public din municipiul Alba Iulia, condus de către Cosmin C.C., de 32 ani, din localitate.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.“, a spus Isabela Kapolnai, purtător de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie Alba.

Femeia a fost dusă la Spitalul judeţean de urgenţă Alba Iulia pentru îngrijiri medicale. „Pacienta a suferit o fractură de şold stâng şi o fractură de umăr stâng. probabil va necesita o intervenţie chirurgicală. Starea femeii este stabilă“, a precizat doctorul Iuliu Cadar.

Circulaţia în zonă a fost blocată timp de 15 minute. 


.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite