Accidentată pe o trecere de pietoni din Sebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 74 de ani a fost accidentată astăzi pe o trecere de pietoni din municipiul Sebeş. Un bărbat de 71 ani, din Blaj, a ajuns şi el în spital după ce a fost acroşat de un autoturism în timp ce se deplasa pe bicicletă.

În urma cercetărilor poliţiştii rutieri au constatat că P.A., de 30 ani, din  Ghirbom, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism proprietate personală, pe strada Lucian Blaga, nu a acordat prioritate de trecere lui R.A., de 74 de ani, din comuna Săsciori, care se afla în traversarea  regulamentară a străzii pe marcajul trecerii de pietoni, a surprins-o si a accidentat-o.

În urma accidentului R.A. a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Sebeş, unde i s-a stabilit  diagnosticul de “fractură deschisă picior stâng, TCC acut închis cu escoriaţii la nivelul frunţii şi a obrazului, stare de şoc”, după care a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba.

Şi bărbatul accidentat în Blaj, a fost transportat la Spitalul Municipal Blaj, unde în urma investigaţiilor efectuate i-a fost stabilit diagnosticul de ,,fractură col femur stâng”, urmând a fi transportat la Spitalul Judeţean Alba, pentru investigaţii de specialitate.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite