Femeie lovită pe trecerea de pietoni în centrul oraşului Alba Iulia FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni din centrul oraşului Alba Iulia, în apropierea sediului primăriei. Victima a fost transportată la spital.

UPDATE 2: Comunicat de presă de la IPJ Alba legat de accident: "La data de 18.08.2011, ora 10,40, pe Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia, B.I., de 75 de ani, din Aştileu, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 68 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

În urma accidentului victima a suferit leziuni grave, fiind transportată la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ iar ulterior a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge."

UPDATE 1: Incidentul rutier a fost produs de un bărbat de 75 de ani din Bihor. Acesta nu a acordat prioritate de trecere, într-un loc semnalizat şi marcat.

Accidentul a avul loc pe trecerea de pietoni de pe Calea Moţilor. Şoferul maşinii care a provocat accidentul nu a acordat prioritate de trecere.

image

Click pentru a vedea imagini de la locul accidentului.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii medicale.

Revenim cu amănunte.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite