UPDATE Femeie decapitată de tren în gara din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de aproximativ 65 de ani a fost găsită moartă astăzi pe o linie ferată din gara Alba Iulia. Din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă faptul că femeia s-a sinucis.

UPDATE ora 18.00: Au fost făcute publice semnalmentele femeii: vârsta 60 – 65 de ani, înălţime 1,60 m., păr grizonat, tuns scurt. În momentul evenimentului era îmbrăcată cu pantaloni de tercot, de culoare albastră cu dungi roşii în zona genunchilor, bluză cu mânecă scurtă de culoare verde cu dungi orizontale albe şi încălţată cu sandale negre. Poliţiştii solicită tuturor celor care pot oferii informaţii despre cadavru să apeleze 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie

Călătorii care se aflau în această după amiază în gara din Alba Iulia au fost şocaţi să vadă, după plecarea unui tren, cadavrul decapitat al unei femei.

Femeia de aproximativ 65 de ani nu a putut fi identificată de poliţişti pentru că nu avea niciun document asupra sa. Purta cercei şi un lănţiştor de aur şi era îngrijită lucru care indică faptul că era o femeie de condiţie medie.

image

Un angajat al gării a fost cel care a văzut prima dată cadavrul. Acesta a spus că a văzut-o pe femeie, iniţial, pe peron după care a plecat spre un atelier din spatele liniilor. Când a ieşit din atelier a văzut cadavrul decapitat.

Femeia a urcat de pe peron într-un tren personal, după care a coborât pe cealaltă parte. Se bănuieşte că atunci când trenul s-a pus în mişcare a luat decizia de a se sinucide.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite