Alba: Femei rătăcite în pădure salvate după 5 ore de salvamontişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei, mamă şi fiică de 40 şi 15 ani, care au plecat la cules de ciuperci, s-au rătăcit aseară în pădurea de pe dealul Mamut, între Alba Iulia şi Miceşti.

Echipajele Salvamont Alba au fost solicitate aseară, în jurul orei 21.30, prin serviciul de urgenta 112, să intervină pentru recuperarea a două persoane rătacite în pădure. Mama şi fiica, din localitatea Micesti, au plecat ieri, în pădurea de pe dealul Mamut pentru a culege ciuperci. Au mers foarte mult prin pădure şi odata cu căderea serii au constatat că nu mai ştiu să se întoarcă acasă.

Serviciul Salvamont Alba a intervenit de urgenţă cu 10 salvatori montani, repartizaţi în cinci echipe. Din cauza întunericului, a terenului accidentat şi a lipsei de informaţii despre zona în care se află cele două femei, salvatorii montani au fost nevoiţi să cerceteze o zonă foarte întinsă. În jurul orei 2.30, cu ajutorul unui câine dresat pentru astfel de situaţii, cele doua femei au fost găsite şi apoi transportate în siguranţă la domiciliu, niciuna dintre ele nu prezenta problem de sănătate.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite