Alba Iulia: "Felul în care se face curăţenia pe străzi lasă de dorit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: "Felul în care se face curăţenia pe străzi lasă de dorit"
Alba Iulia: "Felul în care se face curăţenia pe străzi lasă de dorit"

În fiecare dimineaţă, pe alba-iulia.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de seară”, ediţia de Alba Iulia.

În 2001 Gabriel Bălan a terminat facultatea şi a lucrat la Muzeul Naţional de Istorie din Bucureşti timp de patru ani. Tânărul arheolog şi-a făcut debutul pe şantierul de la Ostrov şi Histria în Constanţa. Ulterior a lucrat şi pe şantierul arheologic de la Roşia Montană.

Alba Iulia frumoasă:


„Cetatea este locul cel mai frumos din oraş şi o parte din oraşul de jos. Punerea în valoare a Cetăţii este cel mai bun lucru care se putea face în Alba Iulia pentru că din punct de vedere istoric oraşul acesta are mult potenţial care merită valorificat”.

Alba Iulia urâtă:


„Nu îmi plac unele străzi din oraş şi felul în care sunt concepute. Felul în care se face curăţenia pe străzi lasă de dorit. Nu este normal ca la ora 9.00 dimineaţa când mergi la lucru să vezi măturânu-se pe stradă manual şi împrăştindu-se tot praful în ochii călătorilor”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite