Imagini aeriene unice cu şantierul autostrăzii la Sebeş GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autostrada prinde contur, cu fiecare zi ce trece, în zona oraşului Sebeş din judeţul Alba. Locuitorii aşteaptă cu nerăbdare inaugurarea autostrăzii Sibiu – Orăştie sau cel puţin a lotului care asigură şi ocolirea localităţii pentru a scăpa de traficul greu din centrul oraşului.

Faptul că lucrările avansează rapid este demonstrat şi de fotografiile aeriene realizate de catre Schneider Productions (www.schneiderproductions.com) în colaborare cu Aerofoto Cluj (www.aerofoto.ro), dintr-un aeromodel performant, multicopter.

Autostrada prinde contur la Sebeş. Foto: Edi Schneider

Click pe poză pentru galerie foto

În zona Sebeşului se derulează lucrări la lotul doi al transonului Orăştie – Sibiu. Lotul Lancrăm – Cunţa are 19,7 kilometri, cuprinde zona de ocolire a oraşului Sebeş şi are o valoare de 377 milioane de lei. Lucrările sunt executate de asocierea Straco Grup SRL -  Studio Corona SRL Civil Engineering şi sunt programate a fi încheiate în 9 aprilie 2013.

În afară de calea de rulare vor fi construite trei pasaje peste autostradă pentru drumurile naţionale şi judeţene cu care se intersectează, şase poduri pe autostradă şi 36 de structuri de drenaj (poduri casetate şi podeţe). Ritmul de lucru dă speranţe locuitorilor din Sebeş că lucrările vor fi încheiate la timp, iar traficul greu va dispărea din centrul oraşului peste un an de zile.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite