FOTO Autoturism Audi răsturnat pe câmp, la Noşlac, din cauza vitezei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a răsturnat în afara şoselei. Foto: ocnamuresonline.ro
Maşina s-a răsturnat în afara şoselei. Foto: ocnamuresonline.ro

Un bărbat în vâstă de 30 de ani a ajuns la spital sâmbătă după ce maşina în care era pasager s-a răsturnat cu maşina pe un drum judeţean din Alba. Şoferul nu a adaptat viteza la codiţiile de drum.

UPDATE: Comunicatul IPJ Alba: „La data de 10.03.2012, Poliţiştii din Ocna Mureş au fost sesizaţi în legătură cu faptul că pe D.J. 107 G, la ieşirea din localitatea Captălan, comuna Noşlac, s-a produs un accident rutier. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că G.L., de 34 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Noşlac – Găbud, la km 6 + 400 m, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara carosabilului, intrând în coliziune şi cu un stâlp de susţinere a reţelei de telefonie.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Ocna Mureş, pasager pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului, a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Aiud pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţia faptul că nu se afla sub influenţa alcoolului."

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 107G în localitatea Căptălan, comuna Noşlac.

Autoturismul Audi înmatriculat în Vrancea a fost scăpat de sub control de şofer, a rupt un stâlp de lemn de la marginea drumului şi s-a răsturnat pe câmp. Un pasager din autoturism a fost rănit şi a ajuns la spital.

Maşina s-a răsturnat în afara şoselei. Foto: ocnamuresonline.ro
Maşina s-a răsturnat în afara şoselei. Foto: ocnamuresonline.ro
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite