Alba Iulia: Spectacol de gală la promovarea FC Unirea în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Unirea a susţinut astăzi ultimul meci de fotbal în Liga a II-a, în compania formaţiei Arieşul Turda. Galeria din Alba Iulia a pregătit pentru acest eveniment un spectacol special la intrarea echipelor pe teren, „acompaniat” de zeci de confeti şi fumigene.

Fotbaliştii din Alba Iulia şi-au respectat blazonul şi au cîştigat meciul cu 1-0. După mulţi ani, însă, nu scorul a fost cel mai important ci bucuria promovării istorice în LIga I. La finalul meciului, „actorii” principali au fost jucătorii. Aceştia au sărbătorit ore întregi promovarea istorică în Liga I. Conducerea Primăriei Alba Iulia i-a premiat pe jucători şi le-a urat succes în campionatul următor. Fotbaliştii au făcut turul de onoare al stadionului Cetate pe motociclete.
„Vom face o figură fumoasă în Liga I. Deşi suntem daţi ca victime sigure, ne vom bate pentru a rezista. Avem un grup unit, care este împreună de patru ani, şi o pepinieră de fotbalişti tineri extraordinară”, a declarat Nicu Lupu, preşedintele executiv al clubului. Din punct de vedere financiar, perspectivele nu sunt foarte încurajatoare. Echipa se bayeayă îna cest moment pe milionul de euro pe care îl va primi de la Liga Profesionistă de Fotbal şi pe o sumă similară cu care vor fi ajutaţia de Consiliul local Alba Iulia şi Consiliul Judeţean. Potrivit conducerii clubului, pentru a rezista în Liga I este nevoie de un buget de cel puţin 3 milioane de euro.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite