Alba Iulia: Trei suspendaţi la FC Unirea pentru meciul de la Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Trei suspendaţi la FC Unirea pentru meciul de la Piatra Neamţ
Alba Iulia: Trei suspendaţi la FC Unirea pentru meciul de la Piatra Neamţ

Uniriştii dau semne clare că au trecut cu bine, în plan psihic, de şocul produs vinerea trecută de înfrângerea surprinzătoare de la Alba Iulia cu Internaţional Curtea de Argeş.

Toată atenţia este concentrată acum asupra meciului de sub Pietricica. “Am lăsat în urmă atât eu cât şi jucătorii momentele dificile prin care am trecut după eşecul din etapa precedentă. Din confruntarea cu Ceahlăul suntem obligaţi să luăm puncte pentru a nu ne reduce şi mai mult şansele de salvare de la retrogradare”, a declarat antrenorul Adrian Falub, citat pe site-ul clubului FC Unirea.

“Principalul” unirist se va confrunta cu trei indisponibilităţi de marcă (Andrei Poverlovici, Sorin Rădoi şi Ionuţ Bălan sunt suspendaţi) dar asta nu înseamnă automat, în opinia sa, o scădere a forţei angrenajului grupării albaiuliene.

“Pentru mine nu există diferenţieri în privinţa statutului jucătorilor. Toţi cei din lotul de care dispunem sunt jucători de bază, iar fiecare dintre ei e normal să fie pregătit în orice moment să justifice în teren faptul că au fost titularizaţi. Nu va fi altfel nici la Piatra Neamţ, unde nu ne va aştepta un meci uşor, Ceahlăul fiind totuşi, în ciuda ultimelor rezultate şi situaţiei din clasament, o echipă care reuşeşte evoluţii bune pe teren propriu”, a precizat Falub. Meciul va avea loc sâmbătă de la ora 16.00.

"Mergem să luăm cele trei puncte"


Apărătorul central Constantin Bumbac a confirmat că atmosfera din sânul echipei din Alba Iulia este pozitivă înaintea meciului de la Piatra Neamţ.

“Ne aflăm într-o situaţie neplăcută însă suntem uniţi şi mergem la Piatra Neamţ să luăm cele trei puncte, extrem de importante în economia campionatului. De acum încolo va trebui să vorbim mai mult pe teren”, a spus Bumbac, care a “prins” lotul odată refăcut după accidentarea suferită în partida amicală cu “U” Cluj.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite