Alba Iulia: Internaţional sârb de tineret la FC Unirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Internaţional sârb de tineret la FC Unirea
Alba Iulia: Internaţional sârb de tineret la FC Unirea

Doriţi la Alba Iulia de antrenorul Adi Falub, jucătorii E. Kone şi Viera de la CFR Cluj au ajuns în cele din urmă la o altă nou-promovată, Internaţional Curtea de Argeş. FC Unirea a obţinut în schimb transferul unui internaţional sârb de tineret de la CFR Cluj, Rade Veljovic

Rade Veljovic a fost împrumutat pentru un an. "Jucătorul va pleca vineri dimineaţă din Cluj spre Austria, unde este cantonată echipa noastră. I-am mai dorit pe Emanuel Kone si pe Viera de la CFR Cluj, dar se pare că ei au ales Internaţional Curtea de Argeş. Mai avem nevoie de cel mult trei transferuri în această vară, în care i-am achiziţionat deja pe Cernea de la Steaua, pe Sorin Rădoi de la Unirea Urziceni şi pe Matei de la Poli Timişoara", a spus preşedintele executiv Nicolae Lupu.

Atacantul, de 1.84 metri şi 83 de kilograme, a venit la CFR Cluj în iarnă de la Vozdovac Belgrad, echipă pentru care a marcat 14 goluri în 34 de meciuri în sezonul 2007-2008. Atacantul sârb este născut pe 9 august 1986.

Debut în forţă în turneul austriac

Primul meci al echipei FC Unirea în turneul din Austria s-a disputat miercuri, “alb-negrii” reuşind să câştige, scor 3-1, disputa cu SC Wienerberg (Austria, liga I, locul 3 în sezonul trecut). Golurile albaiulienilor au fost marcate de Fl. Dan (20), Verdeş (25) şi Adilovic (80).

Potrivit site-ului oficial al clubului din Alba Iulia, antrenorul Adi Falub a utilizat următoarea formulă de echipă: Cernea - I. Bălan, S. Rădoi, Bumbac, Bucurică - Selagea, Dâlbea/cpt, Fl. Dan, C. Cristea - Verdeş, Sg Costea. Au mai jucat : Rotaru - Fl Ilie, Poverlovici, Pepenar, I. Grozav, I. Matei, Giurgiu, F. Himcinschi, Goran Blagus (Slovenia, 26 ani, fundaş central) şi Adilovic (Slovenia, atacant).

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite