Alba Iulia: Egalitate între CS Zlatna şi FC Unirea într-un meci de verificare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară la Zlatna într-un meci de verificare CS Zlatna şi FC Unirea Alba Iulia au încheiat la egalitate 0-0. La FC Unirea au debutat noile achiziţii Cornel Cernea şi Sorin Rădoi.

Nu a jucat, în schimb, Gicu Grozav, despre care surse neoficiale susţin că ar fi refuzat prelungirea înţelegerii cu FC Unirea, fiind tentat să evolueze la U Cluj, echipă antrenată acum de unchiul sau Gigi Ţălnar.
Înaintea plecării în turneul din Austria, care va avea loc duminică, FC Unirea va mai disputa o partidă de verificare. Aceasta este programată sâmbătă, de la ora 10.30, la Ciugud, în compania divizionarei secunde Arieşul Turda.

Pregătiri intense la Zlatna

Nou-promovată în Liga a treia,  CS Zlatna a declanşat pregătirile pentru noul sezon. În amicalul de aseară cu Unirea Alba Iulia, în echipa pregatită de Fane Fogoroşi s-au regăsit 4 nume noi. Este vorba de Negură de la FC Naţional, Simtion de la CS Cisnadie, Ciofu - ultima dată la o echipă din Arabia Saudită şi Gherman de la CS Ocna Mureş.
Fostul portar unirist Mihai Mincă a urmărit cea mai mare parte a meciului de pe banca tehnică zlătneană, nefiind exclusă legitimarea sa la gruparea de pe malul Ampoiului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite