Expoziţie cu fotografii din natură la Zlatna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de la Grupul Şcolar „Avram Iancu“ din Zlatna vor deschide mâine în instituţie o sală de expoziţii cu caracter permanent. Vor putea fi văzute fotografii din natură, în special din ariile protejate, realizate de către elevii. Evenimentul se înscrie în Proiectului „Pro Natura“ desfăşurat de Consiliul Judeţean Alba în peste 30 de şcoli şi licee din judeţ.

Mâine, elevii vor pune în piesa de teatru „Procesul inamicilor naturii“. Proiectul a debutat în luna martie a acestui an şi până la sfârşitul lunii iulie vor fi organizate şi alte evenimente. La începutul acestei luni peste 20 de elevi au participat la acţiuni de plantare de puieţi în apropierea oraşului Zltana.

În liceu a mai fost organizat şi concursul de cultură generală „Casa noastră- Mediul înconjurător“ şi a mai avut loc şi concursul de pliante, afişe şi colaje cu tema „Educaţia ecologică“.

Un alt eveniment prins în acelaşi proiect a fost un recital folck care a cuprins cântece de munte cântate de elevi şi de membrii formaţiei folck „Plus Noi“. Spectacolul a avut loc cu ocazia „Balului Absolvenţilor“.

Prima acţiunea lunii iunie, în proiectul Pro Natura, la liceul din Zlatna, va avea loc chiar de Ziua copilului când, elevii vor lansa revista „Fiţuica de mediu“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite