Alba Iulia: Expoziţie internaţională de artă plastică la Sebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Roica” din Sebeş au fost expuse lucrările de artă plastică  realizate de tinerii din Ungaria, Slovacia, Cehia şi România care au participat la tabăra internaţională „Comunicare prin creaţie”.

Tabăra de anul acesta, în timpul căreia tinerii au avut ocazia să lucreze creaţii proprii în ateliere de pictură pe sticlă, artă plastică şi olărit, a fost realizată cu ajutorul Primăriei şi Consiliului Local Sebeş şi ajutorul Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeş.

Cu ocazia expoziţiei de astăzi, viceprimarul oraşului Sebeş, Adrian Bogdan i-a felicitat pe participanţi şi şi-a exprimat convingerea că acestă tabără va deveni un eveniment anual permanent deoarece reprezintă un schimb de experinţă culturală între tinerii din tările participante.

Partenerii acestei manifestări, care a debutat în data de 27 iunie, au fost Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba Iulia, Colegiul Naţional „Lucian Blaga” din Sebeş, Grupul Şcolar Industrial Sebeş, „Isabelle Art” şi artistul plastic Marinela Porumb.
După încheierea expoziţiei delegaţiile străine ale tinerilor artişti au vizitat obiectivele istorice din Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite