Alba Iulia: Expert evaluator pentru locuitorii de pe strada Axente Sever din Blaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Blaj face primul pas în acordarea de despăgubiri locuitorilor care au fost afectaţi de alunecările de teren din luna mai de pe strada Axente Sever. Consiliul Local a luat decizia de a selecta un evaluator autorizat cu expertiză în special în domeniul alunecărilor de teren pentru evaluarea sumelor cu care urmează să fie despăgubiţi oamenii.

Administraţia publică locală, susţinută de Instituţia Prefectului Alba şi de Consiliul Judeţean Alba, a iniţiat un proiect de hotărâre de Guvern prin care solicită acordarea de despăgubiri atât familiilor afectate cât şi pentru refacerea infrastructurii străzii şi a utilităţilor aferente.

Licitaţii la primărie


Primaria a demarat procedurile de organizare a licitaţiilor pentru selectarea unui proiectant şi pentru desemnarea unei firme care să realizeze repararea conductei magistrale de apă din apropiere. 
Prăbuşirea terenului din imediata apropiere a zidului de sprijin de la Campusul Şcolar aflat în construcţie a afectat stabilitatea unor locuinţe din strada Axente Sever, dar şi infrastructura drumului pe o lungime de 100 de metri.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite