Exerciţiu tactic de intervenţie în caz de dezastru la Kronospan Sebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii militari în acţiune
Pompierii militari în acţiune

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a organizat astăzi un exerciţiu tactic de intervenţie pentru verificarea viabilitaţii planului de urgenţă externă şi internă la societatea comercială  Kronospan Sebeş SA.

La exerciţiu au participat specialişti din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, autorităţile administraţiei publice locale şi personalul din cadrul companiei cu responsabilităţi în domeniu.

S-au folosit 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi alte utilaje de intervenţie în caz de dezastru.  Au participat 17 angajaţi ai ISU Alba, respectiv 13 persoane din cadrul celorlalte servicii care au luat parte la acţiune.

„Exerciţiul şi-a atins scopul, reuşind să asigure o pregătire practică, vis-a-vis de însuşirea datelor teoretice din planurile întocmite în acest sens, pentru toate forţele care intervin în situaţii de urgenţă generate de acest tip de risc“, a spus Alina Bălaş, purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

image
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite