Excluderi şoc la UNPR Alba: senatorul Ioan Dobra şi preşedintele organizaţiei judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul Ioan Dobra nu este dorit candidat de UNPR Alba
Senatorul Ioan Dobra nu este dorit candidat de UNPR Alba

UNPR Alba nu il vrea pe senatorul Ioan Dobra candidat în colegiul care îi revine partidului în USL. Parlamentarul a fost exclus din partid miercuri, 17 octombrie, de oraganizaţia UNPR Sebeş.

Decizia a fost luată de organizaţia din care face parte senatorul, UNPR Sebeş. Motivul este reprezentat de faptul că Ioan Dobra nu ar fi respectat decizia organizaţiei judeţene care l-a desemnat candidat în colegiul senatorial nr. 2 pe economistul Cornel Suciu, director adjunct la DGFP Alba. Ioan Dobra a urcat miercuri pe scena de la Arena Naţională din Bucureşti în calitate de candidat al USL Alba. La ora respectivă Dobra era, deja, exclus din partid.

Odată cu senatorul Ioan Dobra a fost exclus din partid şi preşedintele UNPR Alba, Nicolae Ionel. Acesta a venit în partid în decembrie 2011 de la Partidul Conservator. A devenit preşedinte al UNPR Alba la începutul anului 2012, dar nu s-a remarcat cu nimic în această funcţie.

Dobra a ajuns în UNPR de la PDL înaintea alegerilor locale, pentru a candida la Primăria Sebeş. Decizia a fost un eşec total, senatorul obţinând doar câteva sute de voturi. A rămas în partid cu intenţia de a candida la alegerile parlamentare, vis care este pe cale să i se îndeplinească. Decizia finală aparţine conducerii centrale a partidului, în condiţiile în care la nivel jdueţean nu este dorit ca şi candidat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite