Vrei să munceşti în vacanţa de vară? Poţi aplica pentru ofertele din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemţii caută studenţi români care să lucreze cel puţin două luni în agricultură, servicii, hoteluri, bucătărie sau să facă curăţenie. Dosarele se pot depune până pe 22 februarie.

Angajatorii nemţi au în plan să recruteze110 studenţi din România, care să lucreze în vacanţa de vară pe teritoriul Germaniei.

„Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a prelungit perioada de desfăşurare a selecţiei până pe 22 februarie, pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanţei de vară“, se arată într-un comunicat al Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă Alba.

La selecţie pot participa tineri cu vârste între 18-35 de ani, care fac dovada că sunt studenţi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, şi care cunosc limba germană.

Susţinerea testului de limba germană şi depunerea dosarului se face la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, din Bucureşti, în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale EURES şi Mediere. Detalii se găsesc pe pagina de internet www.bucuresti.anofm.ro




Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite