Alba Iulia: Emoţii pentru maestru. Victor Rebengiuc a avut un lapsus pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secvenţă din piesa "Legenda marelui inchizitor“
Secvenţă din piesa "Legenda marelui inchizitor“

„Legenda Marelui Inchizitor“ a prins aseară viaţă pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor prin glasul lui Victor Rebengiuc. Marele actor a interpretat un monolog de aproape o oră şi a oferit publicului albaiulian o probă de virtuozitate şi profesionalism.

Sincer şi deschis, într-un moment de impas în care replicile nu îmi veneau în minte, marele actor a părăsit scena pentru câteva secunde în aplauzele publicului. Rebengiuc a avut parte de susţinerea publicului care, timp de o oră, a ascultat răspunsul la întrebarea „Ce s-ar întâmpla dacă Iisus ar coborî din nou pe Pământ?“.

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă actorul a fost primit cu aplauze, iar publicul format din jurnalişti, organizatori şi actori au primit şi răspunsul la ce s-a întâmplat pe scenă. „De  fiecare dată când jos în această piesă conştientizez că personajul meu poate fi şi mai mult îmbunătăţi.

Ca atare de la premieră şi până astăzi personajul a suferit numeroase modificări, doar pentru a fi mai bun, mai complex, iar pentru moment am avut un lapsus“, a povestit actorul. Şi aseară pe scenă Victor  Rebengiuc a dat totul pentru publicul care l-a aplaudat în picioare şi a decis. „Este evident că este un mare actor.

Putea «să joace» momentul în care a uitat replica, dar a venit cu sinceritate în faţa noastră şi s-a scuzat. Mie mi se pare extraordinar pentru un om care putea să evite atât de simplu momentul“, a spus Felicia Lodroman, o tânără de 34 ani care a asistat la spectacol. Marele actor a promis că se va întoarce în faţa publicului albaiulian ori de câte ori va avea ocazia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite