Elvis sărbătorit de fanii din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Roşu, unul dintre fanii lui Elvis va cânta piese ale „Regelui“ la karaoke
Tudor Roşu, unul dintre fanii lui Elvis va cânta piese ale „Regelui“ la karaoke

În toată lumea sunt organizate spectacole în amintirea regelui muzicii rock’n’roll, care astăzi ar fi împlinit 75 de ani. Tudor Roşu, unul dintre fanii lui Elvis Presley din Alba Iulia va interpreta într-un club de karaoke melodii ale cântăreţului care a schimbat muzica. Piesa „Dont’t be cruel“ se va auzi la pizzeria Dal Baffo, la karaoke, după ora 21.00.

Muzica lui Elvis Presley a cucerit milioane de oameni, iar la 75 de ani de la naşterea sa, în toată lumea sunt organizate concerte şi spectacole cu această ocazie. La Alba Iulia cei care apreciază muzica „Regelui“ pot cânta o melodie a sa la Dal Baffo, la seara de karaoke. Cei mai mulţi cântăreţi amatori preferă să cânte piese mai lente, balade de la trupe rock  iar printre melodiile preferate se numără şi cântecele de dragoste ale lui Elvis.

„Sunt câteva piese pe care mai toată lumea le ştie, care se cântă la karaoke şi în Alba Iulia şi în alte cluburi din ţară. Cred că cele mai cântate sunt «We are the champions», al celor de la Queen, «Hotel California» de la Eagles şi «Suspicious mind» de la Presley. De altfel Elvis are foarte multe piese care plac, pentru că sunt destul de scurte, textul e frumos şi muzica la fel“, a spus Marius Ciupea, muzician, de 33 de ani, din Alba Iulia.

Unul dintre cei mai mari fani ai lui Elvis Presley din Alba Iulia, istoricul Tudor Roşu spune că va cânta şi el pentru prieteni mâine seară măcar o melodie de la Elvis Prespey. „Am comandat un costum de Elvis şi speram să-l am pentru această aniversare, dar din păcate nu a ajuns la Alba Iulia. Ştiu că membrii Fan Club-ului lui Elvis se întâlnesc la un restaurant din Bucureşti, eu nu pot să merg dar voi cânta pentru prietenii mei, care nu sunt fani, măcar «Don’t be cruel»“, a spus Tudor Roşu.

Studiu  istoric despre Elvis

Istoricul din Alba Iulia care se declară deschis un fan al lui Elvis a realizat şi un studiu în care a explicat modul în care imaginea lui Elvis a fost folosită de regimul comunist pentru a face propagandă anticapitalistă. „Elvis era pentru comunişti un exemplu al visului american perimat. Presley reprezenta omul simplu care a reuşit în viaţă dar care a decăzut şi prin asta vroiau să demonstreze degradarea la care duce societatea capitalistă“, a spus Tudor Roşu din Alba Iulia. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite