Elevii şi studenţii din Alba au reducere la activităţi sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii şi studenţii amatori de sport sunt aşteptaţi pe parcursul acestei veri la Baza Sportivă „Constructorul“, unde pot alege să practice diferite activităţi sportive. Preţurile vor fi reduse cu până la 50 la sută.

Baza de agrement se află situată pe strada Brânduşei, la un kilometru de cartierul Cetate din Alba Iulia spre Pâclişa şi are mai multe terenuri sportive. În incinta bazei sunt amplasate şapte terenuri de tenis pe zgură, din care două cu instalaţie nocturnă, un teren de minifotbal şi tenis cu piciorul pe bitum, un teren de badminton pe gazon, un teren de golf cu două green-uri, un lac pentru pescuit sportiv, un bazin de înot, un poligon de tir sportiv pentru talere, glonţ şi aer comprimat, o clădire administrativă şi spaţii verzi pentru agrement şi recreere.

Sâmbătă,  12 iunie, în prima zi de vacanţă, elevii care vor veni la baza sportivă şi vor alege să desfăşoare jocuri de tenis de câmp, tenis de masă, badminton, minifotbal, vor beneficia de gratuitate. „Îmi pace să joc badminton cu prietenii cât de des am timp. La Pâclişa am mai fost, iar sâmbătă sunt hotărâtă să merg din nou“, a spus Ioana Voicu, 13 ani.

Oportunităţi pentru tineri

Sub deviza „Sportul – Izvorul sănătăţii şi tinereţii noastre“, conducerea Clubului Sportiv „Constructorul“, în perioada vacanţei de vară a elevilor şi studenţilor, va organiza ample activităţi sportive şi de agrement, acordând o reducere de 50 la sută din taxele practicate în incinta bazei sportive, de luni până vineri între orele 09.00-16.00. „Mi se pare o idee excelentă să le creeze tinerilor aceste oportunităţi de a face mişcare. Avem puţine locuri unde am putea ieşi să ne relaxăm la un meci de tenis sau badminton“, a afirmat Loredana Docea, 17 ani.

Pentru două luni în această vară 2010, tinerii pot lua lecţii de tenis de la profesionişti. „În perioada 1 iulie-31 august, doritorii pot învăţa tainele tenisului de câmp de la antrenori şi instructori de specialitate, contra unor taxe minimale, de maximum 10 lei/oră. Cred că mai mulţi deţinători de terenuri sportive ar trebui să facă ceea ce facem noi pentru a crea oamenilor oportunităţi de a practica sport“, a precizat profesorul Emeric Szakacs, preşedinte executiv al Bazei Sportive şi de agrement „Cosntructorul“.

Închirierea terenurilor de tenis costă între 10 şi 20 lei pe oră; Rachetele şi mingile se închiriază cu 5 lei/oră; Accesul la bazinul de înot se face cu 10-15 lei; Taxă teren de golf – 10 lei.



Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite