Echipamente şi soluţii de energie „verde“ la târgul „Alea 2011“ Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg Aleea 2011 Alba Iulia
Târg Aleea 2011 Alba Iulia

Agenţia locală a Energiei şi Consiliul Judeţean Alba au organizat sâmbătă şi duminică cea de-a patra ediţie a evenimentului “Energie din surse regenerabile - Alea 2011. Târg de echipamente și soluții complete”.

Pe lângă instalaţiile obişnuite de obţinere a energiei din resurse regenerabile (eoliene, panouri solare, pompe de căldură, turbine pentru microhidrocentrale, centrale termice pentru biomasă) a fost expusă şi o specie de copac adusă din China, care are ritm foarte rapid de creştere şi care poate reprezenta o soluţie pentru reîmpădurirea suprafeţelor defrişate. Detalii în ediţia de Transilvania a cotidianului Adevărul, de luni, 3 septembrie 2011.

Târg Aleea 2011 Alba Iulia

Click pe poze pentru galerie foto de la târg

Târgul Alea 2011 a mai adus la Alba Iulia o eco-serbare pentru preşcolari, dar şi o galerie a inventatorilor la care a fost prezent şi Iustin Capră, fostul colaborator al lui Henri Coandă și unul dintre cei mai cunoscuți inventatori români. De asemenea, Agenția pentru Dezvoltare Regională „Centru“ a organizat o dezbatere cu tema: „Cercetare și inovare în sisteme de energie regenerabilă“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite