Droguri uşoare în valoare de aproape 17.000 lei, confiscate de oamenii legii în Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele şapte „magazine de vise“ din judeţul Alba, dintre care patru la Alba Iulia au fost controlate ieri de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, în colaborare cu cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

La acţiune au participat şi  reprezentanţi ai Gărzii Financiare şi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Alba. S-a acţionat la un magazin din Aiud, unul din Sebeş şi patru în municipiul Alba Iulia. Magazinul  din Sebeş şi-a suspendat activitatea, iar accesul în magazin a fost permis de proprietarul accestuia şi s-a constatat că stocul de marfă este zero. La magazinul din Aiud nu s-au identificat produse care să conţină substaţele interzise.

De la un magazin din Alba Iulia s-au prelevat 60 doze de diferite produse cu posibil conţinut de substanţe halucinogene pentru analizare şi expertizare  de către Poliţia Alba. Oamenii legii au ridicat în vederea confiscării, o cantitatea de 0,10985 kg de substanţe, în valoare de 16.870 lei. Cu toate că în judeţul Alba nici o persoană nu a ajuns la spital după ce a consumat substanţe halucinogene acţiunile de control vor continua şi în zilele imediat următoare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite