Două persoane implicate într-un accident rutier sunt cercetate de poliţişti din Blaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată, aseară în jurul orei 18.20, despre faptul că pe raza comunei Crăciunelu de Jos s-a produs un accident de circulaţie cu pagube materiale, în care au fost implicate două autoturisme.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Crăciunelu de Jos, spre oraşul Teiuş, fiind implicate un autoturism care era condus regulamentar de Ecaterina S., de 46 de ani, din municipiul Aiud şi un alt autovehicul care avea aplicate plăcuţe de înmatriculare cu numere provizorii expirate, condus de P.V., de 37 ani, domiciliat în comuna Crăciunelu de Jos. Acesta din urmă nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, conform verificărilor efectuate în baza de date a I.P.J. Alba.

A acroşat partea stângă a autoturismului

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că accidentul s-a produs din cauza lui P.V., care a încercat să efectueze manevra de depăşire a autoturismului condus regulamentar de Ecaterina S., dar a acroşat partea stângă spate a acestui autoturism. Ambele autoturisme au fost avariate.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat, pentru conducătorul auto P.V.,  valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expitat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Blaj unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

P.V. este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere“ şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală“, iar Ecaterina S. este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite