Două minore din Abrud au dispărut ieri după orele de curs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Alexandra Avram
Alina Alexandra Avram

Două minore din oraşul Abrud sunt de negăsit de ieri după-amiază. Fetele au plecat după orele de curs spre o destinaţie necunoscută.

Poliţia din Abrud a fost sesizată aseară cu privire la dispariţia minorelor Avram Alina Alexandra, de 14 ani, şi Beleiu Anca, de 15 ani, ambele din oraşul Abrud, care au plecat de la şcoală şi au ajuns la domiciliu.

La data dispariţiei, Avram Alina Alexandra era îmbrăcată cu geacă de culoare roz cu glugă, pantalon de culoare negru şi adidaşi de culoare alb. Semnalmente: înălţime 1,70m, păr creţ de culoare şaten spre blond pînă la nivelul umerilor, ochi căprui

image

Anca Beleiu


Beleiu Anca era îmbrăcată cu hanorac de culoare roşie, pantalon de jeans albastru deschis şi adidaşi de culoare alb cu albastru şi are asupra sa o geantă de voiaj cu mai multe haine personale. Semnalmente: înălţime 1,50m, păr lung pînă la nivelul umerilor de culoare şaten, ochi căprui

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite