Două incendii au izbucnit astăzi în Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit la două incendii din  Alba
Pompierii au intervenit la două incendii din Alba

Pompierii au fost solicitaţi la două incendii produse în judeţul Alba în mai puţin de 24 de ore. În ambele cazuri cauza probabilă a incendiilor o reprezintă coşurile de fum.

Pompierii din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină cu o autospecială cu apă şi spună în localitatea Căpâlna din comuna Săsciori, pentru sringerea unui incendiu izbucnit la ora 0.30, la o centrală termică. Pompierii au reuşit salvarea unor bunuri în valoare de aproximativ 80.0000 de lei dar în incendiu au ars 20 de metri pătraţi de acoperiş şi opt metri pătraţi de tavan placat cu scândură. Centrala termică a fost complet deteriorată şi a produs pagube de circa 15.000 de lei. În urma cercetărilor s-a stabilit că cea mai probabilă cauză a incendiului o reprezintă un coş de fum deteriorate.

Cel de-al doilea incendiu a izbucnit la ora 8.00 în satul Izbita din localitate Bucium, la acoperişul unei case de locuit. Pompierii de la Garda de intervenţie Câmpeni au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi au reuşit stingerea incendiului ajutaţi şi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bucium. În urma focului a fost distrusă parţial instalaţia electrică şi o parte din mobilier. Cauza probabilă o reprezintă un coş de fum amplasat greşit sau neprotejat termic faţă de materialele combustibile.  

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite