Două femei au murit într-un accident pe DN 1, între Gârbova şi Aiud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident mortal a avut loc miercuri, 17 august, pe DN 1, între Gârbova şi Teiuş. Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui impact între două autoturisme. Victimele sunt o tânără de 24 de ani şi bunica acesteia de 71 de ani.

UPDATE ora 14.30: IPJ Alba a făcut public un comunicat de presă despre condiţiile producerii accidentului:

„La data de 17.08.2011, ora 09,57, pe D.N 1 km 405+477 metri, în afara localitatii Aiud, V.C.L., o tânără de de 24 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia- Aiud, nu a redus viteza de deplasare pe un sector de drum cu succesiune de curbe periculase, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune laterală cu un autovehicul condus din sens opus de P.V., de 31 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

image

În urma impactului autoturismul condus de tânără, s-a răsturnat în afara carosabilului, pe partea partea dreaptă a  sensului său de mers.
În urma accidentului conducatoarea autoturismului şi P.M., o femeie de 71 de ani, pasageră în autoturism, au decedat.“

UPDATE ora 12.00: Tânăra care a fost la volanul autoturismului şi a provocat accidentul se numeşte Cătălina Voina, avea 24 de ani şi locuia în Alba Iulia. Pasagera care a decedat este bunica tinerei, o femeie în vârstă de 71 de ani.

UPDATE ora 11.30: Traficul a fost reluat pe ambele sensuri în zona accidentului.

UPDATE ora 10.30: Persoanele decedate sunt două femei. „Conducătoarea unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de mers, a derapat şi a intrat  pe contrasens în coliziune laterală cu un autoturism care circula regulamentar, a ricoşat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Atât şoferiţa, cât şi o pasageră au decedat“, a precizat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Şoferul celeilalte maşini implicate în accident a scăpat cu viaţă.

Cumplitul accident rutier a avut loc în jurul orei 10.00. La faţa locului intervine şi un echipaj de descarcerare al ISU Alba pentru scoaterea victimelor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite