Alba Iulia: Două incendii într-o singură noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Două incendii într-o singură noapte
Alba Iulia: Două incendii într-o singură noapte

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba au intervenit în cursul nopţii trecute la stingerea a două incendii din Valea Lungă şi Bucium.

Un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Valea Lungă în cursul nopţii trecute, în jurul orei 02.55.  Pompierii militari au intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună, timp de o oră şi 40 minute. În incendiu au ars aproximativ 70 mp de acoperiş din lemn cu învelitoare din ţiglă, 3000 kg de fân şi o căruţă, producând pagube în valoare de circa 7.000 lei. Incendiul  izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric a fost localizat la timp evitându-se propagarea la casa din imediata apropiere.

Autoturism cuprins de flăcări

Tot aseară în jurul orei 22.48, Garda de intervenţie Câmpeni a fost solicitată să intervină în localitatea Valea Albă, comuna Bucium, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat într-un garaj. Pompierii militari au intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, timp de 40 minute. În incendiu a ars autoturismul Dacia 1300, o canapea, 150 kg de cereale şi garajul unde era parcat autoturismul. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric la un conductor izolat necorespunzător.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite