Alba Iulia: Două incendii în mai puţin de 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, în jurul orei 6.30, detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case din reşedinţa de judeţ.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi au salvat bunuri în valoare de 15.000 de lei. Acoperişul casei a ars pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp şi a fost afectată instalaţia electrică şi instalaţia de încălzire.

Doar cu câteva ore înainte de incendiul din această dimineaţă detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină în comuna Unirea pentru stingerea unui alt incendiu la o casă. Pompierii au acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă şi au salvat bunuri în valoare de  30.000 de lei.

În incendiu au ars acoperişul din lemn cu învelitoare din ţiglă pe aproximativ 40 mp, pereţii din lemn în proporţie de 80 %, tavanul din lemn în proporţie de 100%, provocând pagube în valoare de 65 000 lei. Cauza probabilă a incendiului de la Unirea o reprezintă un coş de fum deteriorat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite