Două atlete din Alba la Campionatul european de alergare montană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică 4 iulie se va desfăşura, în localitatea Sapareva Banya din Bulgaria, cea de-a 9-a ediţie a Campionatelor Europene de Alergare Montană. La startul competiţiei organizată de către Federaţia Europeană de Atletism se vor alinia un număr de 243 de atleţi din 26 de ţări de pe continentul nostru.

România deplasează, pentru prima dată în istoria probei, loturi complete atât la feminin cât şi la masculin sperând în clasări notabile în special în clasamentul pe echipe.

Din lotul de 4 senioare  fac parte şi două reprezentante ale judeţului nostru, Andreea Barna - legitimată la AC Mica Romă Blaj şi CS Unirea Alba Iulia (antrenată de prof. Cristina Man) şi Alina Boholţan - CS Unirea Alba Iulia (antrenată de prof. Gabriel Avram) .

La selecţia pentru accederea în lot desfăşurată cu ocazia Grand Prix-ului de Alergare Montană din luna mai, la Izvorul Mureşului, atletele noastre s-au clasat pe locurile 1 respectiv 3, locuri care le-au propulsat în lotul naţional alături de alte două sportive, Coşarcă Iuliana (CSS Gura Humorului) şi Danci Liliana (CSS Caransebeş).

image

Alina Boholţan

Cursa senioarelor se va desfăşura pe distanţa de 9.000 metri cu o diferenţă de nivel de 495 metri şi va avea startul în dimineaţa zilei de duminică, 4 iulie 2010, orele 10.00 şi va fi transmisă în direct şi integral pe site-ul www.ims.bg.

„Cunoscând destul de bine această probă atletică trebuie să fiu realist şi să spun că o clasare a sportivelor în primele 20-25 locuri ar fi o performanţă mai mult decât mulţumitoare”, a spus Marius Anghel, directorul CS Unirea Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite