Dosare penale pentru un grup de tineri scandalagii din Teiuş şi Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul acestei săptămâni mai mulţi tineri din oraşul Teiuş şi din Alba Iulia s-au ales cu dosar penal. Aceştia au provocat un scandal într-un local public din Teiuş.

Deplasaţi la faţa locului poliţiştii au constatat că un grup de patru tineri au provocat scandal în incinta localului public, proferând cuvinte şi expresii vulgare şi gesturi obscene clineţilor localului, care s-au arătat indignaţi de comportamentul acestora. Mai mult, datorită actelor de violenţă şi ameninţare adresate persoanelor aflate în local, agresorii au creat o stare de temere şi nesiguranţă atât  în rândul cetăţenilor prezenţi în interiorul localului cât şi a locuitorilor care au domiciliul în imediata vecinătate a localului.

Procedând la legitimarea grupului de tineri, poliţiştii au stabilit că aceştia sunt: Liviu G. de 20 ani, Emil E.P. de 27 ani, Andrei A.A. 23 ani, toţi cu domiciliul în oraşul Teiuş şi Ioan R.M., de 24 ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia.

Poliţiştii au întocmit dosar penal celor patru tineri, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice“ şi „asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni“.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite