Doi tineri din Alba Iulia, arestaţi preventiv pentru tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Alba Iulia au fost prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Aceştia sunt principalii suspecţi ai unei tâlhării comise ieri noapte în gara din Alba Iulia.

„Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un tânăr din comuna  Sîntimbru, despre faptul în cursul nopţii de 24 spre 25 mai, în timp ce se afla împreună cu vărul său, un tânăr de 20 ani, din comuna Valea Lungă, în faţa Gării CFR Alba Iulia, au fost acostaţi de către Nuţă R., de 23 de ani şi Claudiu M., de 21 de ani, ambii din Alba Iulia, care i-au agresat fizic şi le-au sustras suma de 200 lei şi respectiv 150 euro“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Cei doi suspecţi au fost prinşi de poliţişti ieri, fiind reţinuţi pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul  IPJ Alba. Nuţă R. şi Claudiu M. au fost prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.
     

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite