ALBA Directori PSD la APM şi la Garda de Mediu: Mihalea Mih Dehelean şi Dănuţ Hălălai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Mih Dehelean şi Dănuţ Hălălai
Mihaela Mih Dehelean şi Dănuţ Hălălai

PSD îşi impune noi oameni la conducerea unor instituţii publice din Alba. După ce săptămâna trecută, Marcela Dărămuş a fost numită adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean, alte două persoane ocupă sau vor ocupa posturi de conducere.

Astfel, în funcţia de director al Agenţiei de Protecţie a Mediului Alba a fost numită Mihaela Mih Dehelean. Reprezentanta PSD a preluat postul miercuri, 1 august 2012. Instituţia nu a avut în ultimele 4 luni director în condiţiile în care cel care a ocupat postul timp de 9 luni, Neculai Gheorghe, s-a întors la conducerea APM Tulcea în luna martie. Mihaela Mih Dehelean este de profesie jurist şi a candidat pe lista USL la Consiliul Judeţean Alba.

Şi l-a cealaltă instituţie subordonată Ministerului Mediului, Garda de Mediu Alba, se va va schimba conducerea. Directorul promovat de UDMR, Rosa Komaromi, şi-a dat demisia din funcţie. Surse neoficiale vorbesc despre faptul că acesteia i s-ar fi cerut demisia de către reprezentanţi ai actualei guvernări.

Postul urmează să fie ocupat peste 2 săptămâni de preşedintele PSD Teiuş, Dănuţ Hălălai. Acesta trebuia recompensat cu o funcţie de conducere în condiţiile în care candidatul propus de PSD, Mirel Hălălai, a câştigat Primăria Teiuş.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite