Alba Iulia: Directori de instituţii publice, schimbaţi din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Directori de instituţii publice, schimbaţi din funcţie
Alba Iulia: Directori de instituţii publice, schimbaţi din funcţie

Trei instituţii publice au, începând de astăzi, directori coordonatori noi ca urmare a unor decizii luate la nivelul ministerelor cărora se subordonează.

Astfel, începând de astăzi, Garda de Mediu Alba, Centrul Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 7 Centru şi Direcţia Judeţeană de Tineret au directori coordonatori noi.

Fostul director al Gărzii de Mediu, Liviu Octavian Rusu, a renunţat la funcţie, iar în locul acestuia a fost numită interimar Emilia Timiş. Aceasta a confirmat schimbarea produsă la vârful instituţiei şi a spus că se aşteaptă să rămână la conducere şi după perioada de interimat. Emilia Timiş a ocupat postul de director al Gărzii de Mediu şi în perioada 2004 – 2008.

La conducerea Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 7 Centru din Alba Iulia a revenit Ana Goia Mocan. Fostul director Lidia Delia Bogdan a fost concediată.

O decizie similară s-a luat şi în ceea ce priveşte Direcţia Judeţeană de Tineret Alba, de unde a fost demisă Anda Valentina Nariţa. Toţi cei trei directori schimbaţi din funcţie au fost numiţi la propunerea PSD Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite