Direcţia 5 va cânta la aniversarea a patru ani de existenţă a Radio „Ardeleanul“ din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii trupei Direcţia 5
Membrii trupei Direcţia 5

Ascultătorii fideli ai postului de radio „Ardeleanul“ se vor întâlni cu echipa redacţională, iar la petrecerea aniversară va cânta cunoscuta trupă Direcţia 5.

Echipa redacţională de la  Radio„Ardeleanul FM“ sărbătoreşte, împreună cu ascultatorii, patru ani de emisie.

Petrecerea aniversară are loc vineri, 23 septembrie, la cortul de lux al Vilei Elisabeta, cu începere de la ora 19:00. Intrarea se va face pe bază de invitaţie, aşa că ascultătorii pot participa telefonic la concursul „Ardeleanul FM te aruncă în aer!”. La eveniment vor fi invitaţi 500 cei mai fideli ascultători ai postului de radio.

„Petrecerea aniversară  oferă invitaţilor întâlnirea cu realizatorii programelor Ardeleanul FM, prezentarea de rochii de seară sub semnătura Andreei Dogaru şi premierea atât a sărbătoriţilor zilei de 23 septembrie, cât şi a celui mai talentat câştigător al campaniei «Ardeleanul FM te aruncă în aer!», a precizat Raul Oargă,  redactorul şef al postului.

Invitaţi speciali ai evenimentului  „De 4 ani împreună cu Ardeleanul FM” sunt membrii formaţiei Direcţia 5.

Totul a început pe 1 decembrie 2007, sub sloganul „Un radio pentru fiecare ardelean“, concept pe care realizatorii postului spun că l-au păstrat de-alungul celor patru ani.

În prezent, radioul are şase angajaţi. Pe lângă programele de ştiri, postul găzduieşte două emisiuni de dezbateri şi programe muzicale.


Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite