Alba Iulia: „Ziua Uşilor Deschise“, la Curtea de Apel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Alba Iulia organizează vineri, 23 octombrie 2009, la sediul din strada I.C. Brătianu, nr.1, „Ziua Uşilor Deschise“.

Agenda manifestării cuprinde, în principal, vizitarea compartimentelor din structura instanţei, prezentarea şi utilizarea echipamentelor electronice de tip info-chioşc destinate justiţiabililor, informarea celor interesaţi cu privire la circuitul dosarelor, la modalitatea de accesare şi aflare a soluţiilor dosarelor aflate pe rolul instanţei sau a altor informaţii utile puse la dispoziţie pe site-ul Curţii de Apel Alba Iulia.

“Sunt invitaţi să viziteze sediul instanţei elevi, studenţi, justiţiabili, reprezentanţi ai societăţii civile, jurnalişti şi toţi cei interesaţi să afle mai multe informaţii despre circuitul unui dosar şi etapele procesuale ce se parcurg până la soluţionarea unei cauze, despre condiţiile în care lucrează judecătorii şi personalul auxiliar,“ a spus Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.

Programul de vizitare a sediului instituţiei are loc în cadrul programului de lucru, cuprins între orele 08.00 – 16.00. Acţiunea este organizată în preajma „Zilei europene a justiţiei civile” ce se sărbătoreşte în fiecare an în 25 octombrie.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite