Defilare şi demonstraţii spectaculoase la Alba Iulia, de Ziua Pompierilor FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demonstraţii de Ziua Pompierilor la Alba Iulia
Demonstraţii de Ziua Pompierilor la Alba Iulia

Ziua pompierilor a oferit posibilitatea celor peste 1.000 de locuitori din Alba Iulia care au asistat la manifestări să vadă o paradă a forţelor care compun Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi demonstraţii privind scenarii de intervenţie ale acestora.

Evenimentul s-a desfăşurat pe pasajul pietonal de pe B-dul “1 Decembrie 1918″ din faţa Parcului Unirii, între Casa de Cultură a Sindicatelor şi Hotel Cetate.

Au participat ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, col. Marcel Lucaciu – inspector general al IGSU, reprezentaţi din conducerea Poliţiei Române, şefii ISU din judeţele regiunii Centru: Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu. Totodată, au fost invitaţi prefecţii şi preşedinţii consiliilor judeţene din 10 judeţe, din regiunea Centru şi învecinate cu Alba.

Ziua Pompierilor la Alba Iulia

Click pe poză pentru galerie foto de la defilare

Participanţii au aplaudat în special defilarea forţelor care compun Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, a autospecialelor aflate în dotarea acestora, dar şi demonstraţii de intervenţie după scenarii desprinse din realitate. Este vorba despre simularea unui accident rutier cu victime, stingerea unui incendiu şi salvarea unei persoane blocată la un etaj superior al unei clădiri.

Demonstraţii de Ziua Pompierilor la Alba Iulia

Click pe poze pentru galeri foto de la demonstraţiile pompierilor

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite