Dedeman deschide magazinul din Alba Iulia. Joi inaugurarea oficială, vineri liber la cumpărături

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dedeman inaugurează magazinul din Alba Iulia
Dedeman inaugurează magazinul din Alba Iulia

Dedeman deschide vineri, 14 octombrie, centrul comercial din Alba Iulia. Inaugurarea oficială va avea loc joi după amiază în prezenţa investitorilor şi a oficialităţilor locale.

Clienţii vor avea acces în magazin începând de vineri dimineaţă, 14 octombrie, ora 08.00. Pentru prima zi de cumpărături, clienţii au la dispoziţie oferte special şi premii. Inaugurarea oficială este programată pentru joi după-amiază, ora 17.00, în prezenţa investitorilor şi a oficialităţilor locale. Magazinul se află pe strada Gheorgeh Şincai, în zona industrială a oraşului.

Magazinul Dedeman a fost construit în câteva luni şi a creat un număr de 165 de locuri de muncă. Centrul comercial Dedeman este construit în zona industrială a oraşului, la intersecţia străzilor Republicii şi Gheorghe Şincai. Investiţia este derulată pe un teren de aproximativ 10.000 de metri pătraţi achiziţionat de la două firme din Alba Iulia: Albalact şi Vinalcool. Surse neoficiale au precizat că preţul terenului au fost cuprins între 1,5 milioane de euro şi 2 milioane de euro. Până în prezent a fost ridicată construcţia şi amenajată parcarea. Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 10 milioane de euro.

Clienţii au la dispoziţie o parcare de 295 de locuri. Compania Dedeman aparţine fraţilor Dragoş şi Adrian Pavăl, oameni de afaceri din Bacău, şi este lider naţional în domeniul în care îşi desfăşoară activitatea. Anul trecut a avut o cifră de afaceri de 360 milioane de euro. Investiţia din Alba Iulia va fi magazinul cu numărul 25 al firmei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite