Alba: UPDATE DN7 blocat în urma unui accident rutier. Cinci victime au fost transportate la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ora: 09.30: DN 7 este blocat în judeţul Alba, pe ambele sensuri de mers, în zona localităţii Pianu de Jos, în urma unui accident rutier soldat cu mai multe victime. Accidentul s-a produs în urma coliziunii dintr-un tir şi un microbuz.

ORA 11.20: Circulaţia auto pe DN7 a fost reluată în condiţii normale, pe ambele sensuri de mers, în jurul orei 11.10.

Reprezentantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, subcomisarul Vasile Catargiu, a declarat, că primele cercetări la faţa locului arată faptul că accidentul s-a produs din cauza şoferului TIR-ului care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţă. În  momentul în care acesta a încetinit pentru a intra pe un drum lateral a fost izbit din spate de TIR.

În urma accidentului cinci persoane din microbuz au fost rănite, trei dintre acestea fiind în stare gravă.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Alba pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit poliţiştilor şoferii celor două autovehicule au fost transportaţi la Spitalul din Sebeş pentru a li se recolta probe biologice.

Oamenii din microbuz erau din judeţul Alba, din Baia de Arieş, şi mergeau la iarbă verde spre Pianu de Jos. Printre răniţi se află doi copii.

ORA: 9.30: Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti este vorba de un accident care s-a produs pe DN 7 în zona localităţii Pianu de Jos, în care sunt implicate un TIR şi un microbuz. Până la această oră nu s-au stabilit cauzele accidentului.

Din primele informaţii rezultă că există 5 victime, dintre care trei în stare gravă transportate la spital. Potrivit reprezentanţilor ISU nu a fost nevoie de descarcerare.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite