Alba Iulia: Foc de armă pe DN 75, pentru oprirea unor tineri teribilişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: Foc de armă pe DN 75, pentru oprirea unor tineri teribilişti
Alba Iulia: Foc de armă pe DN 75, pentru oprirea unor tineri teribilişti

Un poliţist a tras ieri un foc de armă pentru a opri un agresor. Incidentul a avut loc pe DN 75, pe direcţia de mers Baia de Arieş şi Turda. Nici o persoană nu a fost rănită.

Aflat în timpul serviciului, poliţistul a fost depăşit neregulamentar de un autoturism, condus de I.C.A., de 21 de ani, din comuna Poşaga, Alba.

„Agentul de poliţie a identificat autoturismul, într-un refugiu aflat pe Drumul Naţional 75, loc unde acesta se afla oprit. După momentul opririi, agentul de poliţie a solicitat documentele de identitate, atât ale conducătorului autoturismului, cât şi ale pasagerilor, moment în care a fost agresat fizic de aceştia.
Întrucât viaţa şi integritatea sa corporală erau puse în pericol, a executat un foc de armă în direcţia autoturismului, pentru a-l determina pe conducătorul auto să oprească autoturismul, provocând fisurarea parbrizului şi perforarea capotei autovehiculului“, a precizat Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba.

Tânărul teribilist, care s-a ales cu parbrizul fisurat de glonţ, era însoţit de alţi trei băieţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cât şi de către ofiţerii specialişti din cadrul IPJ continuă cercetările.
Dacă poliţistul va fi găsit vinovat de uz de armă, va fi sancţionat.

     

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite